Programa de la Festa Major d’Estiu 2024

Les COCO és un grup revelació en el panorama de les versions, i destaca pel seu empoderament femení i la seva energia. Amb quatre membres carismàtiques i amb la seva habilitat per fusionar cançons, connecten profundament amb el públic.
Una proposta única, irreverent, exòtica i original que no deixa indiferent a ningú. Paritat i feminisme als escenaris, un autèntic xou en què es podran escoltar les millors versions de tots els temps.

Ruben Rider és un dels DJ més reconeguts de la província. Resident en discoteques gironines i un dels músics d’aquests espais que fa que les pistes de ball es quedin petites!

Yo suspendí EGB, una orquestra que ens farà reviure els millors moments dels 70, 80 i 90, gaudint les cançons de tota la vida, deixant-se endur pels hits i records d’anys enrere. Un grup que ja ha causat furor en concerts a la nostra comarca, omplint espais com la plaça Catalunya de Figueres.

Lia Jensen la lia! És la definició en poques paraules d’aquesta artista. Dj acompanyada del seu violí elèctric s’encarrega de fer un xou trencant els esquemes del que esperem d’un instrument clàssic.
Gaudirem de cançons canyeres i capdavanteres en la seva performance explosiva.

Les Anxovetes és un grup d’havaneres íntegrament format per veus femenines. Va néixer l’estiu del 2013 a Girona i ofereix el repertori d’havaneres tradicionals per gaudir d’una vetllada marinera.