Vols ser Hereu o Pubilla de l’Alt Empordà?

Des del Foment de les Tradicions Catalanes s’està preparant l’acte d’elecció i proclamació de la Pubilla i l’Hereu de l’Alt Empordà 2023, en col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Enguany, l’acte se celebrarà a Vilatenim el 28 d’octubre.

La voluntat dels organitzadors és augmentar el nombre de candidats i candidates als càrrecs comarcals. Les persones que optin a ser l”Hereu o la Pubilla han de ser gent ferma, compromesa i implicada amb la societat i amb el seu municipi. Un model de joves per a la Catalunya del segle XXI.

Si esteu interessats en presentar-vos com a Hereu o Pubilla de l’Alt Empordà, feu-nos-ho saber ràpidament a l’Ajuntament (cultura@pedret-marza.cat o comunicacio@pedret-marza.cat) . Les candidatures s’han de presentar ABANS del 17 d’octubre.

  • El Foment de les Tradicions Catalanes recomana que les noies i nois aspirants a ser membres del pubillatge adult tinguin entre 18 i 23 anys en el moment de la seva proclamació o que, en tot cas, els compleixin l’any de la proclamació. No obstant això, no es negarà la participació en la tradició a les persones menors de 18 anys.