La comèdia arriba a Marzà de la mà de Paco Enlaluna

L’artista i guionista Paco Enlaluna aterra a Marzà amb un dels millors i més complets espectacles de música i comèdia. El títol ho avisa: Besar-se de riure.

El pròxim dissabte 15 de juliol, a les 21.30h, el showman, músic, actor i guionista, Paco Enlaluna desplegarà totes les seves facetes en un espectacle trepidant. A la plaça del Centre Cívic de Marzà, minimonòlegs, imitacions, paròdies, temes propis, improvisació i una complicitat constant amb el públic els faran gaudir d’una estona molt divertida.

Des de l’escenari, l’artista demana a la gent que facin propostes. A partir d’aquí, va teixint l’espectacle. Això fa que cadascun dels “Besar-se de Risa” que ha dut a Madrid, Barcelona, Mallorca o València siguin únics i irrepetibles. Així, Marzà serà una de les vint-i-cinc parades diferents de la gira que té prevista Paco Enlaluna aquest estiu. 

 

Espectacle de PAco Enlaluna a Marzà

 

Paco Enlaluna és fill de Tarragona per part de mare i, com ell diu, de València per part d’un amic del seu pare. Fins ara, ha publicat diversos discs musicals i com a guionista, ha treballat per a la televisió i el cinema. També ha participat en els llargmetratges com Viva la vida, Jocs de família i La síndrome inversa.
A més, ha sigut col·laborador de diverses companyies com El Terrat o Miramón Mendi i cap de continguts del programa Night Clap, que s’emet a algunes comunitats autònomes.