Obert el termini per presentar sol·licituds per a la subvenció del material escolar

Des d’avui fins el 18 d’octubre podeu presentar la vostra sol·licitud per rebre la subvenció que dona cada any l’Ajuntament per finançar part del cost dels llibres de text i material escolar dels vostres fills/filles.

L’import de l’ajut serà el 80% del cost total de la factura o justificant de despesa per cada persona. Els requisits que han de reunir les persones beneficiàries són els següents:

  • Estar empadronats tant els beneficiaris com la unitat familiar a la població de Pedret i Marzà.
  • Assistir o ser alumne d’un centre docent públic o concertat d’educació infantil, ensenyament primari o ensenyament secundari (fins a 4t d’ESO) a Escoles de primària i secundària i de l’Institut.
  • Presentació sol·licitud: del 30 de setembre de 2024 al 18 d’octubre de 2024, ambdós inclosos.
  • No tenir deutes de naturalesa tributària amb l’Ajuntament de Pedret i Marzà.

Les sol·licituds s’han de formular mitjançant el model normalitzat, que trobareu fent clic aquí, juntament amb la següent documentació:

  • Document identificatiu (DNI, NIE o passaport ) de la persona que signa la sol·licitud.
  • Llibre de Família on hi consti el menor per al qual se sol·licita l’ajut.
  • Full de matrícula del centre escolar públic o concertat corresponent o altre document acreditatiu.
  • Factures o justificants de despesa de compra del llibres de text i material escolar, on consti de forma detallada els articles dels que es sol·licita l’ajut econòmic, així com l’imprès de l’Escola on consta la relació dels llibres i material escolar a comprar pel curs corresponent.

Les sol·licituds s’han de formalitzar per via electrònica, mitjançant una instància genèrica, a la qual podeu accedir fent clic aquí. Caldrà adjuntar-hi tota la documentació requerida.

També es podran presentar en qualsevol dels llocs previstos a l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.