Cinema sota els estels: “Encanto”

 
Encanto“, éxit de Disney, serà la pel·lícula amb la qual, aquest divendres 11 d’agost, tornarà el Cinema sota els estels de Marzà.

Cartell EncantoSinopsis:

Els Madrigal són una família extraordinària que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia, en una casa màgica situada en un te meravellós anomenat Encanto. La màgia del llocha dotat a tots els nens de la família d’un do únic, des de la superforça fins al poder de curar… Però es va oblidar d’un membre de la família: Mirabel. Quan descobreix que la màgia que els envolta està en perill, lúnica Madrigal sense poders podria ser l’última esperança de la seva extraordinària família.

Premis:

Encanto ha aconseguit grans reconeixements i nominacions a diversos festivals. Entre ells, va obtenir un Oscar a la millor pel·lícula d’animació 2022. La seva banda sonora i tema “Dos Oruguitas” van ser nominats per a Millor banda sonora original i Millor cançó original, respectivament. També va guanyar el Globus d’Or a la millor pel·lícula d’animació 2022, Premi BAFTA a la Millor Pel·lícula d’Animació 2022, Premi Satellite a la Millor Pel·lícula Animada 2022,i el Premi de la National Board of Review a la millor pel·lícula animada 2022. Entre un llarg llistat de guardons acumulats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *