Propostes de casals d’estiu 2024

 

Casal d’estiu de Vilajuïga (Ludis)

L’Ajuntament de Vilajuïga i Ludis organitzen el casal d’estiu, durant els mesos de juliol i agost al pavelló de Vilajuïga, al voltant de la temàtica de l’història de Catalunya.  De la mà de la Lu, una nena de 8 anys, molt extravertida, curiosa, simpàtica i que li encanta fer esport, els nens i nenes descobriran com ha viscut la gent i quins han sigut els seus costums al llarg dels temps.

“Un dia d’hivern la Lu estava jugant en un parc i va conèixer el senyor Bonaventura, un professor d’història del poble, van començar a parlar i li va explicar que a casa tenia una màquina del temps que explicava la història de Catalunya de com vivia la gent i dels costums de cada època. La Lu ben encuriosida anava escoltant les explicacions d’en Bonaventura de com havien anat canviant les coses al llarg del temps. La Lu no parava de fer-se preguntes de com seria viatjar en el temps i una de les coses que la va atraure molt, va ser conèixer les diferents èpoques de la història. Llavors la Lu li va demanar a en Bonaventura si algun dia li podria deixar la màquina del temps. En Bonaventura li va contestar que li podia deixar a l’estiu i La Lu de seguida va pensar de portar-la al casal i compartir-la amb els nens/es del casal perquè tots junts podrien viure un munt d’aventures. Així que La Lu i els nens/es del casal es convertiran en exploradors que investigaran el passat de Catalunya i l’objectiu dels nens/es del casal serà que cada setmana treballin una època.”

 

Edats

Infantil de I3 a I5
Inicial de 1r a 2n de primaria
Mitjà de 3r a 4t de primaria
Superior de 5è a 6è de primaria

Horari

Acollida matinal de 8.00 h a 9.00 h
Casal de 9.00 h a 13.00 h
Menjador de 13.00h a 15.00 h (carmanyola)

Inscripcions: Del 3 al 31 de maig de 2021. –  www.ludislleureiesport.com

Reunió dijous 23 de maig.

Més informació i preus: https://www.vilajuiga.cat/ca/noticies/casal-d-estiu-de-vilajuiga-enguany-dedicat-a-la-lu-i-la-nostra-historia/

 

 

Casal d’estiu Club Hípica Equidreams